Bucureşti - Societatea Europeană a Reciclării - Resurse Naturale şi Managementul Deşeurilor

  • Home
  • /
  • Evenimente încheiate

Vă rugăm să accesaţi raportul conferinţei aici.

 

Asociaţia Planeta Verde, împreună cu  Asociaţia Română de Mediu şi în parteneriat cu Reţeaua Europeană a Profesioniştilor de Mediu, organizează a doua ediţie a Conferinţei “Societatea Europeană a Reciclării – Resurse Naturale şi Managementul Deşeurilor” în perioada 09-10 Aprilie 2014 în sala Roma de la Crystal Palace Ballrooms.


Aceasta reprezintă o oportunitate de a interacționa direct cu experiți,  cu privire la  analiza și dezbaterea celor mai importante noțiuni, probleme și tendințe în domenii cheie ale managementului deșeurilor.

Structura conferinței, are la bază seminarii și sesiuni plenare, genereratoare de soluții la problemele cu care se confruntă țările din Sud-Estul Europei.


În cadrul acestui eveniment internațional, vom avea un discurs din partea Comisarului European pe Mediu Janez Potočnik , ce va reprezenta cheia deschiderii sesiunilor plenare.

Evenimentul are în agendă dezbaterea aspectelor importante ce influențează industria gestionării deșeurilor atât la nivel național, cât și european. Printre acestea se numară revizuirea obiectivelor cheie ale Uniunii Europene și a legislației europene privind gestionarea deșeurilor, imperativele și limitele gestionării integrate a deșeurilor, abordarea asociativă în domeniu și rolul emergent al structurilor de reciclare.