Conferinta WASTE 2 ENERGY, Bucuresti, 19 noiembrie 2014

Pentru prima data în România, Asociaţia Planeta Verde şi RENEXPO organizează Conferinţa Internaţională “WASTE 2 ENERGY – Explorarea Oportunităţilor – Sinergii pentru prezent şi viitor” în cadrul celui  de-al 6-lea târg international pentru energie regenerabilă şi eficienţă energetică, 19 noiembrie 2014, Sala Palatului, Bucureşti.

Uniunea Europeană pune accent pe dezvoltarea energiilor regenerabile, dar pentru aceasta are nevoie de un cadru de reglementare stabil şi previzibil. De curând, Consiliul Europei a anunţat că ţinta pentru 2030 va fi de 30% pentru Energii Regenerabile în loc de 27%, cum se anunţase anterior şi că obiectivul pentru anul 2030 privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 40% față de nivelurile înregistrate în 1990.

În cadrul Conferinţei se vor explora oportunitățile de obţinere a energiei cu ajutorul industriei de deșeuri din România prin intermediul legislaţiei şi a oportunităţilor de investitii, de colaborare /parteneriat și de utilizare a unor practici și tehnologii inovatoare. Se va aborda şi tema viitorului industriei de deșeuri din România în sensul utilizării acesteia pe piața de energie din surse regenerabile şi alternative.

Agenda conferinţei poate fi accesată aici, iar pentru mai multe detalii cu privire la acest eveniment, vă rugăm să accesaţi aici.

Pentru a vă înregistra ca participant în cadrul acestui eveniment, vă rugăm să ne trimiteţi e-mail pe adresa office@green-planet.ro

 

Vă aşteptăm!

Echipa Asociaţia Planeta Verde

 

Despre REECO:Compania, cu sediul în Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri și conferințe din Europa, în domeniul energiei regenerabile și eficienței energetice în construcții și renovări. Din 1997 și până în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expoziții și conferințe, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experți și la care au participat peste 2000 de expozanți. Portofoliul companiei cuprinde 9 târguri și 60 de conferințe organizate anual, de către aproximativ 50 de angajați în România, Germania, Austria, Polonia, Ungaria și Serbia.

REECO RO EXPOZIȚII SRL

B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4,

310025 Arad

www.reeco.eu

 

Despre Asociația Planeta Verde

Asociația Planeta Verde este o asociaţie nonprofit înfiinţată în anul 2010, ai cărei membrii fondatori au o experienţă vastă în domenii precum: mediu și schimbări climatice, servicii publice, amenajarea teritoriului, energii regenerabile, turism, cultură civică şi dezvoltare durabilă. 

Asociația Planeta Verde își propune să fie un punct de reper în peisajul neguvernamental autohton din punct de vedere al inovației, al deschiderii la realitățile contemporane cu o viziune coerentă asupra problemelor de mediu în lumea reală, dar și cea web.

Asociaţia Planeta Verde

Bd. Ficusului 44A, corp A, etaj 1, Sector 1, Bucureşti

www.green-planet.ro