Furnicuţa P3R & gradinita Strop de Roua

  • Home
  • /
  • Proiecte încheiate

Furnicuţa P3R & grădiniţa Strop de Rouă

Intersemat, împreună cu Asociaţia Planeta Verde demarează Campania “Furnicuţa P3R”

Furnicuţa P3R împreună cu copiii din cadrul Grădiniţei “Strop de Rouă”, din sectorul 4, Bucureşti vor învăţa prin desen, vineri - 14 noiembrie 2014, despre colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje şi reciclare.

Proiectul “Furnicuţei P3R”ce are un grup ţintă de 455 de copii şi cadrele didactice ale acestora, va cuprinde campanii de conştientizare a importanţei colectării selective şi reciclării prin vizionarea unui desen animat ce povesteşte toţii paşi pe care un deşeu îi are de la momentul în care se decide că devine deşeu, până la sortare, reciclare şi reintroducerea lui pe piaţă sub altă formă, alt produs. În cadrul acestui proiect, toţi copiii vor primi cărţi de colorat ce cuprind o poveste interesantă despre “Cum putem ajuta natura”.

 

 “Ne-am propus ca prin aceasta campanie să realizăm conştientizarea  şi educarea ecologică a copiilor, începând de la vârsta grădiniţei şi până la clasele primare, adică persoanele cu o mare influenţă asupra populaţiei de toate vârstele – părinţi, bunici şi alte rude. Este important să conştinetizăm faptul că NU MOŞTENIM PĂMÂNTUL DE LA STRĂMOŞII NOŞTRI, CI ÎL ÎMPRUMUTĂM DE LA COPII NOŞTRI”, declară Ionuţ Georgescu, Director General Intersemat S.A.