Furnicuta P3R si Scoala Generala Avram Iancu

  • Home
  • /
  • Proiecte încheiate

Furnicuta P3R si Scoala Generala Avram Iancu

Vineri, 21 noiembrie 2014, Furnicuta P3R s-a oprit şi la Scoala Generala Avram Iancu - clasa IB. Campania este demarata de Asociaţia Planeta Verde, împreună cu societatea INTERSEMAT S.A. - sovcietate de preluare responsabilitate a deşeurilor de ambalaje.


 Proiectul “Furnicuţei P3R” cuprinde campanii de conştientizare a importanţei colectării selective şi reciclării prin vizionarea unui desen animat ce povesteşte toţii paşi pe care un deşeu îi are de la momentul în care se decide că devine deşeu, până la sortare, reciclare şi reintroducerea lui pe piaţă sub altă formă, alt produs. În cadrul acestui proiect, toţi copiii vor primi cărţi de colorat ce cuprind o poveste interesantă despre “Cum putem ajuta natura”.


 “Ne-am propus ca prin aceasta campanie să realizăm conştientizarea  şi educarea ecologică a copiilor, începând de la vârsta grădiniţei şi până la clasele primare, adică persoanele cu o mare influenţă asupra populaţiei de toate vârstele – părinţi, bunici şi alte rude. Este important să conştinetizăm faptul că NU MOŞTENIM PĂMÂNTUL DE LA STRĂMOŞII NOŞTRI, CI ÎL ÎMPRUMUTĂM DE LA COPII NOŞTRI”, declară Ionuţ Georgescu, Director General Intersemat S.A.


“În cadrul acestui proiect, toţi copiii clasei noastre au primit cărţi de colorat,ca răsplată a implicării lor active pe tot parcursul activității de astăzi,cărți ce cuprind o poveste interesantă despre “Cum putem ajuta natura”. Mulțumim pentru această interesantă și captivantă activitate d-lui Iulian Stoicescu - ce a susținut cu măiestrie activitatea din partea Intersemat, captându-i pe copii cu felul în care a susținut activitatea cât și Asociației Planeta Verde, d-nei Mihaela Papazu, fără de care această activitate nu ar fi fost posibilă!”

Buburuzele clasei I B -Scoala Gimnaziala ,,Avram Iancu,,-prof,inv.primar Monica Grozavu