Let’s Clean Up Europe day!

  • Home
  • /
  • Comunicate de presă

Asociația Planeta Verde – National Contact Point pentru campania. Hai  să curățăm și noi România!

 

În fiecare an, pe data de 10 Mai Europa se pregătește de curățenie. Campania a ajuns la a VI-a ediție, iar anul acesta Asociația Planeta Verde a fost numită National Contact Point în România. Acest lucru înseamnă o responsabilitate și o implicare mai mare din partea noastră, mai ales că în România voluntariatul este la baza tuturor acţiunilor pentru mediul înconjurator.

Facem demersuri ample pentru acest moment, în ideea de a creşte numărul celor care vin alături de noi în această acţiune. Şi pentru că educaţia începe de la vârste timpurii, vom fi prezenţi în școli, pentru a prezenta elevilor importanţa acestui moment pentru noi şi pentru întreaga Europă.

Pe lângă ideea, tradiţională de altfel, de a face o curăţenie generală măcar odată pe an, ne dorim să motivăm cât mai multe familii, în ideea de a păstra pe tot parcursul anului modul“ prietenos pentru mediu” în care acestea se debarasează de obiectele care au ieşit din uzul gospodăriei. Vrem să demonstrăm că se poate, cu exact acelaşi efort, ca majoritatea obiectelor de aruncat să poată evita groapa de gunoi şi să ajungă în sistemul integrat al reciclării.

Nouă ne place curăţenia. Dacă şi ţie îţi place, hai să dăm un exemplu! Fă curat în jurul tău şi acest lucru nu are cum să treacă neobservat!

Let’s Clean Up Europe Every Day!