PV Platform Romania - Viitorul pieței PV în România pentru a treia oară la Arad

REECO - organizator internațional de târguri și conferințe pentru energie regenerabilă și eficiență energetică în întreaga Europă - va organiza pentru a treia oară târgul și conferința PV Platform Romania, punctul de întâlnire nr.1 pentru experții din domeniul fotovoltaic, în perioada 4-6 martie 2015, la Expo Arad. Evenimentul va avea loc în paralel cu cea de-a VII-a ediție ENREG ENERGIA REGENERABILA, cel mai mare târg de energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din euro regiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa.  

Puternic afectat de incertitudinile legislative, sectorul fovoltaic din România luptă în continuare pentru a-și păstra poziția pe piața românească. Atenția investitorilor se îndreaptă către proiectele mici, rezidențiale, ceea ce poate reprezenta începând cu anul 2015 o opțiune promițătoare. 

Pentru a sprijini continuitatea dezvoltării acestui sector, REECO păstrează tradiția si în paralel cu târgul ENREG, va organiza a III-a ediție a Conferinței Internaționale - Viitorul pieței PV în României, care va avea loc pe 5 martie 2015. Conferința va trata tematici ca: Prețul reglementat pentru centrale sub 500KW - între dorință și realitate; Sistemele fotovoltaice - componenta de bază a eficienței energetice; Finanțarea sistemelor fotovoltaice rezidențiale și industriale - analiză de piață; O nouă afacere: închirierea de acoperișuri poate fi o soluție de producere a energiei din surse fotovoltaice?; Autoconsumul între sistemele conectate la rețea și sistemele hibride - studiu de caz; Noile invertoare hibride cu MPPT inclus; Soluții de siguranță în caz de incendiu pentru sistemele fotovoltaice; Microgenerarea: soluția practică pentru localități izolate - exemple practice; Criterii de selecție pentru alegerea funrizorului de echipamente; Cum să îți alegi instalatorul pentru sistemele fotovoltaice: costuri și probleme! și altele.

Evenimentul este patronat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și susținut de Camera de Comerț și Industrie Arad.

Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILA, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.