REECO oferă pentru a treia oară premiul RENERGY AWARD în cadrul târgului RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE

Compania REECO va oferi pentru a treia oară RENERGY AWARD, prin care vor fi premiate inițiativele și creativitatea celor care se implică și contribuie la dezvoltarea sectorului de energii regenerabile în România. Personalități remarcabile și companii din domeniul energiilor regenerabile din România și din străinătate, se vor reuni la decernarea RENERGY AWARD găzduită de RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, pe 20 noiembrie 2014.

RENERGY AWARD va fi prezentat în două categorii: unei Personalități Remarcabile și unei Tehnologii Inovatoare. RENERGY AWARD acordat unei Personalități Remarcabile, are un rol central în industrie și este caracterizat printr-un angajament constant sau realizări deosebite în domeniul energiilor

regenerabile și eficienței energetice. Premiul este destinat celor care au realizat ceva cu inima, sufletul și prin creativitate. RENERGY AWARD în categoria unei Tehnologii Inovatoare este destinat tuturor companiilor și produselor prezentate pe standurile târgului RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE și este votat de vizitatori.

Cei care doresc să aplice sau să propună persoane cheie, experți sau o companie din domeniu pot trimite aplicațiile pe adresa info@reeco.ro, până pe data de 31 octombrie 2014. Domeniile pentru care se poate aplica sunt: Tehnologie solară, Energie eoliană, Biomasă & Cogenerare și Hidroenergie.

Mai multe informații despre cel mai mare și important eveniment din domeniul energiei regenerabile în România, despre conferințele de specialitate și despre RENERGY AWARD găsiți pe www.renexpo-bucharest.com.