RENEXPO® BIO&CO - Toată linia de proces a unei centrale de biogaz la un loc!

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE - Unicul târg din România din domeniul biogazului și cogenerării, cheia spre independența energetică a României și punctul de întâlnire Nr. 1 pentru industria de energii regenerabile din România, revine între 19 - 21 noiembrie 2014, la Sala Palatului din București.

Cea de-a VII-a ediție RENEXPO® acordă o atenție deosebită pieței de cogenerare și biogaz, tematici care vor ocupa un loc principal atât pe partea de expoziție, cât și în ceea ce privește evenimentele conexe care vor avea loc în paralel cu târgul.

 

La RENEXPO® vizitatorii vor putea intra în contact direct cu experți care au cunoștințe despre cum se construiește o centrală de biogaz și vor avea ocazia să găsească într-un singur loc toată linia de proces a unei centrale de biogaz! Peste 50 de companii naționale și internaționale din 8 țări, s-au înregistrat deja ca expozanți în cadrul târgului, printre care se numără și companii din sectorul

Bio&Co: bwe biogas-weser-ems GmbH&Co.KG, Turboden s.r.l., Eneria, Herz Armaturen Romania SRL, Sugimat SL, WELtec BioPower GmbH, QUA Indusrial SRL și alții.

În cooperare cu parteneri puternici, REECO va organiza în paralel cu târgul conferințe și evenimente conexe de specialitate în domeniul biogazului, cogenerării și energiei din deșeuri.

Pentru prima dată Asociația Planeta Verde în colaborare cu REECO va organiza pe 19 noiembrie 2014, - Conferința Waste2Energy un eveniment dedicat energiei din deșeuri. Prezentatori naționali și internaționali vor propune spre dezbatere subiecte legate de oportunităţile de obţinere a energiei cu ajutorul industriei de deșeuri din România prin intermediul legislaţiei şi a oportunităţilor de investiții, de colaborare / parteneriat și de utilizare a unor practici și tehnologii inovatoare. Se va aborda si tema viitorului industriei de deșeuri din România, în sensul utilizării acesteia pe piaţa de energie din surse regenerabile și alternative.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.green-planet.ro, la sectiunea Evenimente Viitoare.

 

Workshop-ul Internațional - Eficiența Energetică prin Cogenerare organizat de Econet România (parte a Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană) pe data de 20 noiembrie 2014, aduce în atenția CET-urilor posibilități de a folosi energiile regenerabile. În cadrul workshop-ului participanții vor putea face schimb de cunoștințe și experiențe din practică cu experți și persoane cheie din domeniu.

Pe data de 21 noiembrie va avea loc Forumul Internațional - Biogazul în România care își propune să prezinte condițiile juridice și economice actuale specifice sectorului de biogaz din România. Totodată în cadrul forumului se vor analiza noi modalități de utilizare a biogazului, opțiunile de dezvoltare a cadrului legislativ și oportunitățile derivate din aceste noi modele de afaceri. Printre vorbitori se vor număra reprezentanți ai administrației publice, specialiști juridici și financiari, precum și operatori instalații de biogaz și furnizori de tehnologie.

Târgul și evenimentele conexe sunt susținute de parteneri importanți din domeniu printre care amintim de: AEBIG, ASFOR, BGBIOM, Cogen Czech, Czech Biogas Association, Fachverband Biogas e.V., ISPE și alții.

 

Mai multe informații despre cel mai mare și important eveniment din domeniul energiei regenerabile în România și despre conferințele de specialitate care vor avea loc în paralel găsiți pe www.renexpo-bucharest.com.