România - Ungaria - Serbia: pentru a VII-a oară împreună la ENREG ENERGIA REGENERABILĂ 2015!

Cel mai mare târg pe energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din vestul țării, ENREG ENERGIA REGENERABILA va reveni pentru a VII-a oară, între 4-6 martie 2015, la Expo Arad. 

Pentru a veni în sprijinul investitorilor în acest domeniu noua schemă feed-in tariff (FIT) urmează a fi aprobată în România. Aceasta a fost mult discutată de la sfârșitului anului 2012 și anticipată cu mare interes de către dezvoltatori și investitori în energie solară. Conform ANRE, aceasta urmează a intra în vigoare cel târziu pe 1 noiembrie 2014, pentru proiecte de energie regenerabilă până în 500 KWh (inclusiv cele fotovoltaice).

Astfel, ENREG va fi marcat de o serie de întâlniri, workshop-uri și conferințe importante care vor dezbate aspecte practice, tehnice și legislative cu privire la tematici din sfera regenerabilelor: energie solară fotovoltaică, biogaz, cogenerare, hidroenergie, energie din lemn, eficiență energetică în clădiri, energie din deșeuri, iluminat cu LED, consultanță și altele.


În paralel cu ENREG ENERGIA REGENERABILA® se va organiza pentru a treia oară PV Platform Romania, punctul de întâlnire pentru experți din domeniul fotovoltaic în România, la Expo Arad. Acesta va găzdui cea de-a III-a ediție a conferinței și workshop-ului PV Conference – Changes & Risks.


De asemenea, REECO planifică pentru ediția din 2015 organizarea unor standuri comune din Ungaria, Serbia și Germania, precum și standul comun LED și Professional Business Lounge-ul pentru parteneri.


Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.