Societatea europeană a reciclării – de la Bruxelles la Bucureşti

    Seria conferinţelor pe tema Managementului Deşeurilor organizate de Asociaţia „Planeta Verde” continuă după Bruxelles la Bucureşti. Evenimentul, organizat de Planeta Verde, este programat în perioada 09-10 aprilie 2014 şi se va desfăşura la Camera Deputaţilor.

    Conferinţa se va bucura în deschiderea lucrărilor de poziţia oficială privind stadiul actual al politicilor europene, exprimată de Comisarului European de Mediu, Janez Potočnik. Totodată, discuţiile vor sublinia principalele provocări ale României pentru următoii ani şi soluţiile identificate pentru reducerea decalajelor României în acest domeniu, faţă de ţările europene avansate în acest sector.

    Conferinţa de la Bucureşti este programată special după momentul Bruxelles pentru a pune în discuţie ultimele tendinţe europene. „Sunt convins că această întîlnire, care va reuni specialiştii de vârf ai României în domeniul protecţiei mediului, va fi una de reper atât pentru   autorităţile de mediu cât şi pentru sectorul economic românesc cu îndatoriri de mediu”, spune Ionuț Georgescu, Președinte Onorific Planeta Verde.

    Structura conferinței, are la bază seminarii și sesiuni plenare, în urma cărora se pot contura  soluții la problemele cu care se confruntă țările din Sud-Estul Europei. Pentru mai multe informații  puteți  accesa pagina dedicată acestei  conferințe: http://www.green-planet.ro/bucuresti---societatea-europeana-a-reciclarii---resurse-naturale-si-managementul-deseurilor/, unde vă puteți înscrie pentru participarea la acest eveniment.